2011. május 27., péntek

Az őskortól a középkorig - Jelenlegi ára: 3 305 Ft

BookHouse könyvdiszkont: Az ezer könyv házaTisztelt Érdeklődő! A BookHouse Könyvdiszkont Csapata üdvözli Önt! Kérjük, csak a terméklapon olvasható szállítási feltételek elfogadása esetén licitáljon a termékre! Az őskortól a középkorigA könyv listaára: 3800 Ft. Leírás:
A dunaszerdahelyi kiadó négy kötetesre tervezett művészettörténeti kiadványának első kötete az európai művészet őskori, ókori és középkori történetével ismerteti meg az olvasókat. Jelen mű a szerző azonos című, ám kétkötetes 1994-es kiadványának bővített kiadása. Ennek köszönhetően az új kiadásban jóval nagyobb hangsúlyt fektettek a történelmi háttérre. A könyv így az építészet, a szobrászat és a festészet történetét az adott kor társadalmi-politikai-vallási-kulturális kapcsolatainak függvényében mutatja be. Az őskor művészetén belül találkozhatunk a híres barlangrajzokkal, a willendorffi Vénusszal és a Stonehenge-dzsel is. Az ókori rész bemutatja minden fontosabb kultúra, birodalom művészeti örökségét: szó van Mezopotámiáról, Perzsiáról, Egyiptomról és a korai égei kultúrákról is. Külön fejezet foglalkozik a klasszikus ókorral, így Hellász művészetével, valamint az etruszkok és Róma kultúrájával. A kötetben részletesen olvashatunk a kora- (5-10. század), az érett- (11-13. század) és a késő középkori (14. század-trecento) művészetről is. Az utolsó fejezet részletesen bemutatja az Iszlám művészetet s annak hatását az európai kultúrára. Az első kötetet a későbbiekben követi a reneszánsztól napjainkig tartó időszakot bemutató második kötet. A harmadik kötet a magyar művészettel, a negyedik pedig a huszadik századi irányzatokkal foglalkozik, Európán kívüli kitekintéssel együtt. Elsősorban középiskolai könyvtárak számára ajánlott beszerzésre. ISBN: 978-80-8062-386-9A termék eladó új, olvasatlan állapotban. Kínálatunkban több mint tízezer új és használt könyv szerepel, melyeket raktárról tudunk szállítani. A gyerekkönyvektől kezdve a szépirodalmon át a bestseller kiadványokig rengeteg könyv címből választhat.
Nézze meg őket most: BookHouse Könyvdiszkont könyvekSzállítási feltételek: Személyes átvételre kizárólag a budapesti üzletünkben van lehetőség (az Örs vezér tértől 1 percre), hétfőtől péntekig 9. 30 és 17. 30 óra között, valamint szombaton 9. 30 és 13. 30 óra között. Házhoz szállítás futárszolgálattal, előre fizetéssel vagy utánvéttel lehetséges. A szállítási költség Magyarországon előre utalással 730 Ft., utánvéttel 995 Ft., de 10. 000 Ft. feletti vásárlás esetén a szállítás díjtalan. A leütést követő 1-2 munkanapon belül kerül a könyv a raktárból az üzletbe, így aznapi átvétel nem lehetséges. A leütést követő 7 napon belül, kérjük, e-mailen jelentkezzen a könyvért, és adja meg, milyen módon (személyes vagy házhozszállítás) szeretné átvenni a könyvet. Kínálatunkban kizárólag raktárkészleten lévő könyvek találhatók, azonban a beszerzések és eladások függvényében a készletünk folyamatosan változik, ezért sajnos előfordulhat, hogy a megrendelt könyv közben elfogyott.
Ajánlatunk a készlet erejéig érvényes. Készlethiány esetén, a megrendelést előfoglalásba tesszük és tájékoztatjuk Önt a várható szállítási időpontról. A gyors és pontos kommunikáció miatt kérjük, hogy lehetőség szerint e-mailben tartsa velünk a kapcsolatot! Kérjük csak a fentiek tudatában licitáljon a termékre! Köszönjük, hogy megtisztel bennünket bizalmával!
a BookHouse Könyvdiszkont Csapata


Jelenlegi ára: 3 305 Ft

Az aukció vége: 2011-05-28 23:10
. Az őskortól a középkorig - Jelenlegi ára: 3 305 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése